Frédéric Haegeman

Frédéric Haegeman

Expertise: Hygiëne & Toxicologie

Frans

Wie ben ik?

Na eerdere ervaringen in de farmaceutische, metallurgische en glasindustrie, ben ik nu coördinator van het team Wallonië-Brussel bij het departement Industriële hygiëne en toxicologie. 

Ik verdeel mijn vrije tijd tussen reizen, joggen, trailrunning en fitness.

Willen is kunnen."

Expertise

In het departement hygiëne voer ik asbestinventarisaties uit, chemische risicoanalyses en risicoanalyses van het binnenklimaat. Daarnaast bereid ik opleidingen voor over de bewustmaking rond asbest en chemische risico's, en ik geef een aantal opleidingen ook zelf.

Risicoanalyses, atmosferische metingen, asbestinventarisaties, geluidsmetingen, klimaatmetingen en ventilatie hebben voor mij geen geheimen meer.


Ervaring

Preventieadviseur, eerst bij ArcelorMittal, vervolgens bij AGC en daarna bij Mensura
Sinds 2008

Milieuadviseur – UCB
2007 – 2008

Productie- en R&D Supervisor – UCB
2000 – 2007


Diploma's

Na een graduaat in de klinische chemie en een licentiaatsdiploma Industriële toxicologie, behaalde ik ook een diploma Industrieel ingenieur in de chemie.

Die diploma's heb ik vervolgens aangevuld met opleidingen tot milieuadviseur, preventieadviseur niveau 1 en preventieadviseur specialisatie arbeidshygiëne.


Opleidingen

De opleidingen die ik aanbied zijn: "CP3-module arbeidshygiëne", "Asbestrisico", "Arbeidshygiëne voor onderhoudspersoneel" en "Gebruik van gevaarlijke producten".

Cookies opgeslagen