Heidi Abraham

Heidi Abraham

Expertise: mentaal welzijn

Nederlands, Engels

Wie ben ik?

De sleutel tot het leven is evenwicht. Daardoor blijft welzijn een verhaal van en-en-en.
Dat heb ik geleerd uit meer dan 15 jaar ervaring als preventieadviseur psychosociale aspecten. 
Die en-en-en pas ik ook toe in mijn hobby’s. Ik dans én ik oefen pilates én ik ga suppen én ik hou van werelds koken 

Logica brengt je van a naar b, verbeelding brengt je overal." Albert Einstein

Expertise

Wil jouw bedrijf of organisatie een duurzaam psychosociaal beleid of een efficiënte aanpak van stress?
Zoek je een aangepaste benadering van de alcohol- en drugsthematiek? Of is er behoefte aan een gerichte handleiding over omgaan met niet respectvol gedrag en conflicten?
Dan ben ik er om jou te ondersteunen. 

Je kan ook op mij rekenen voor advies en begeleiding bij traumatische gebeurtenissen in ondernemingen en de uitbouw van een positief verzuimbeleid.  

Elk zorg- en vakkundig advies is wettelijk onderbouwd, daar mag je zeker van zijn. Ik breng zinvolle en pragmatische oplossingen aan op maat van jouw organisatie. 

Open en discreet

Ik communiceer open, maar altijd discreet en met respect voor het beroepsgeheim en privacy. Als luisteraar probeer ik het geheel te zien. Ik breng de puzzelstukken samen, analyseer en leg accenten, prioriteiten en verbindingen.  

In conflictsituaties huldig ik een neutrale en diplomatische aanpak. Geef ik advies, dan streef ik naar actie en oplossingen. En ik durf al eens met een aparte kijk te komen. 


Ervaringen

Psychosociaal preventieadviseur – Mensura 
2003 – nu 


Diploma's

Als master in de arbeids- en organisatiepsychologie en preventieadviseur psychosociale aspecten niveau 1 heb ik mijn vakkennis in de loop van de jaren uitgebreid met opleidingen over verslavingsproblematiek, ongewenst gedrag, stresscoaching, conflictbemiddeling en verzuimbeleid. Ook ben ik Return to Work expert. 


Opleidingen

Wil je oprechte aandacht voor menselijk welzijn, duurzame samenwerking en onderling respect binnen de visie en missie van je organisatie? In mijn opleidingen ‘Veerkracht verhogen’ en ‘Vertrouwenspersoon’ deel ik zowel beste praktijken als nuttige informatie en werkbare adviezen. Dat houvast heb je meer dan ooit nodig. 

Cookies opgeslagen