Kurt Gielen

Kurt Gielen

Expertise: milieu

Nederlands

Wie ben ik?

Bij Mensura ben ik actief als externe milieucoördinator bij verschillende bedrijven: milieuadministratie, milieuwetgeving, omgevingsvergunningen en milieuzorgsystemen, dat is mijn wereld.          

Sport, film, boeken en gezin vullen mijn vrije tijd.

Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven."

Expertise

In mijn professionele loopbaan deed ik als operator van een fysico-chemische waterzuivering mijn eerste ervaringen in de milieuzorg op. Later kon ik me verdiepen in de biologische waterzuivering en samenwerken met een milieucoördinator.

Daardoor kreeg ik een brede visie op afvalbeheer, milieuadministratie, ISO 14001, uitvoering van milieuprojecten en andere milieudomeinen. Zo kon ik de stap zetten naar de functie van milieucoördinator. 

Maak gebruik van mijn inzichten in milieubeheer – zowel vanuit de praktijk in al zijn mogelijke facetten als vanuit het takenpakket van de interne milieucoördinator. Je kunt rekenen op een expert die nauwkeurig en probleemoplossend denkt. 


Ervaring

Extern milieucoördinator B – Mensura     
Sinds 2020

Hoofd milieudienst (milieucoördinator A) – Farm Frites Belgium
2013 - 2020

Beheerder waterzuivering en afvalstoffenbeheerder – Farm Frites Belgium
1997 – 2013

Procesoperator – Recitech
1992 – 1997


Diploma's

Diverse opleidingen milieucoördinator
2013 – 2021

Milieucoördinator A
2002

Gegradueerde in de industriële scheikunde 
1988 – 1991


Opleidingen

Op het gebied van milieuzorg ben je nooit ‘uitgeleerd’. Maak daarom je keuze uit het aanbod opleidingen van Learn&Connect. Of volg mijn opleiding tot preventieadviseur niveau 3.

Cookies opgeslagen