Louison Haag

Louison Haag

Expertise: mentaal welzijn

Frans

Wie ben ik ?

Mijn opleiding als klinisch psycholoog bracht me er als vanzelfsprekend toe om me te specialiseren in actief luisteren.

Mijn ervaring op therapeutisch vlak stelt me in staat om werknemers te helpen hun stress en emoties te beheersen. Ik leer hen om hun situatie in perspectief te plaatsen en afstand te nemen van bepaalde moeilijkheden, om meer rust te krijgen, te relativeren en prioriteiten te stellen.

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en boksen. Ik hou ook van reizen en ik ben een filmfan!


Expertise

Ik doe aan coaching en individuele begeleiding in stressvolle situaties. Ik bied hulp aan werknemers die trauma’s hebben opgelopen op het werk en ondersteun hen door professionele doelen voorop te stellen om hun stressbeheersing en communicatietechnieken te optimaliseren.

Daarbij pas ik trauma-debriefingmethoden toe, gecombineerd met debriefings en coaching op basis van de Insight Discovery-methode.


Ervaring

Voordat ik preventieadviseur psychosociale aspecten werd bij Mensura, werkte ik als preventie-expert (psychosociale aspecten) in Brussel.

Ik was klantcoördinator bij EFP en Thalys en stress officer bij Allianz.

Door mijn ervaring in de non-profitsector en de bouwsector (Sodraep, Valens, Veolia) heb ik ook een zekere relationele expertise verworven.

Ik kreeg ook de kans om psychosociale projecten op te zetten in de horeca.


Diploma's

Ik heb een master in risicobeheer en psychosociaal welzijn en een universitair diploma in klinische psychologie.


Opleidingen

Ik geef opleidingen over ‘Vertrouwenspersoon’, ‘Stressbeheersing’ en Respect op het werk. Daarnaast doe ik ook individuele coaching en ondersteuning voor werknemers om hen te leren omgaan met stress en emoties.

Cookies opgeslagen