Springbok Coaching en Mensura organiseren inspiratiereis 'whealthy workplace'

Een ‘whealthy workplace’: dat is een organisatie waarin gezondheid, productiviteit en welzijn vooropstaan. Niet altijd vanzelfsprekend, maar wel broodnodig. Gelukkige en fitte werknemers in een stimulerende omgeving vormen immers de sleutel tot succes. Ontdek tijdens een unieke inspiratiereis naar Kopenhagen hoe je een gelukkige en gezonde werkplek creëert.

Elke organisatie kan een ‘whealthy workplace’ zijn, door te luisteren naar en in dialoog te treden met pioniers op het vlak van welzijn op het werk. We slaan daarom de handen in elkaar met Springbok Coaching – expert in health coaching op het werk – en organiseren een unieke inspiratiereis naar Kopenhagen. Dompel je onder in de Scandinavische mentaliteit, waar geluk en gezondheid een vernieuwende definitie krijgen.

Ik kan de inspiratietour alleen maar aanbevelen: de opportuniteit bij uitstek om even aan de realiteit en het werk te ontsnappen met gelijkgestemden en een rollercoaster aan indrukken, ervaringen en inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan in mijn organisatie. Whealthy Workplaces, waarin niet alleen gezondheid en welzijn centraal staan, maar ook de werkomgeving en zingeving – dit alles voor meer werkgeluk. Daar willen we toch allemaal inspiratie voor opdoen?" Erica Baetslé Well-being & Engagement Manager, Proximus

Denemarken: koploper in welzijnsinnovatie


De Scandinavische landen vervingen het klassieke denkpatroon over gelukkige en gezonde werknemers door een innovatieve kijk op welzijn. Van 14 tot 16 juni 2023 organiseren we samen met Springbok Coaching een studiereis naar Kopenhagen. Je ontdekt er hoe Deense bedrijven erin slagen om hun financiële en sociale succesverhalen hand in hand te laten gaan. Maar ook het belang van diversiteit, de uitdaging van stadsmobiliteit en de werking van een 4-daagse werkweek blijven niet onbesproken.

De inspiratie en de motivatie die ik voel als ik samen op stap ben met de ‘Springbok-gang’ is gemakkelijk te beschrijven: Happiness. Recent had ik de eer om mee te mogen gaan naar Kopenhagen met 12 gelijkgestemde zielen en wat ik van m’n co-reizigers, de bezochte bedrijven en leuke interacties onthou, geeft een houvast die maakt dat ik met een pak nieuwe inzichten bewust, consequent en met een duidelijke focus kan verder bouwen aan de employer branding binnen mijn bedrijven. Een inspiratiereis van Springbok is een absolute aanrader voor mensen met een open geest die het positief voor hebben met hun collega’s en medewerkers." Peter De Gryse CEO, DENK!

Dé inspiratiereis voor iedereen

  • Periode: van 14 tot 16 juni 
  • Doelgroep: leidinggevenden 
  • Deelnemers: max. 15 personen 
  • Jouw investering: € 3.800 (excl. btw). Deze prijs is inclusief heen- en terugvlucht, transport ter plaatse, overnachtingen en maaltijden. Twee deelnemers van hetzelfde bedrijf? De tweede deelnemer krijgt 10% korting. 

De Vlaamse overheid biedt een werkbaarheidscheque aan eenmanszaken, kmo’s en grote ondernemingen uit de (social)profitsector om de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. Die cheque kan je gebruiken om deel te nemen aan de inspiratiereis.

Creëer een gelukkige en gezonde werkplek

Klaar om van jouw organisatie een ‘whealthy workplace’ te maken? Samen met Springbok Coaching gaan we op ontdekkingstocht naar Kopenhagen. Breid je netwerk en horizon uit, terwijl je duurzame inzichten vergaart om de vitaliteit en gezondheid in jouw organisatie te boosten.

Schrijf je in voor onze inspiratiereis naar Kopenhagen.